REPORT & AUDIT Könyvvizsgáló és adószakértő Kft.

ReportAudit

A REPORT & AUDIT Kft. (mely 1999.-ben alakult) elsősorban számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenységet, szaktanácsadást folytat. Tagjaink igazságügyi szakértők is a szakmájuk terén. Szolgáltatásunkat a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, magas szakmai színvonalon végezzük, hogy ügyfeleink igényeit megfelelő szinten teljesítsük. 

Szolgáltatásunk alapja az üzleti tisztesség, a kitartás, az állhatatosság, a magas szakmai felkészültség, ezzel kívánjuk megfelelő rangra emelni a könyvvizsgálat és az egyéb számviteli adószakértői tevékenység intézményét.


imghaz

Web oldalunkon nem csak a cégről és annak szolgáltatásáról talál leírást, hanem összeállítottunk egy „Szakmai oldal / Tag zóna” oldalt is, amelyet elsősorban a számvitel, adózás területén dolgozó, illetve a téma után érdeklődő személyeknek, - de bármely vállalkozásnak is, akik ezen a területen kívánnak informálódni, - különböző segítséget nyújt.

Oldalunkon számviteli adózási témákban nem csak vállalkozásokat, hanem költségvetési intézményeket és hitelintézeteket is érintő speciális információk találhatóak meg.

Ízelítőt ezen témákban regisztráció nélkül is kaphat  a „Szakmai oldal / Tag zóna” oldalon, hogy eltudja dönteni regisztrál-e oldalunkon.

A „Tag Zóna" oldal teljes körű hozzáféréséhez regisztráció szükséges. Regisztrációt követően nem csak az összegyűjtött hasznos információkhoz kap hozzáférést ingyenesen, hanem lehetősége van a „fórum”–on keresztül szakmai kérdéseket feltenni, közzétenni, illetve szakmai hozzászólásokat is tehet bármely témában. Ezekre szakértőink lehetőség szerint idővel maguk is hozzáfűzik véleményüket, amennyiben az „ingyenes” szolgáltatásként belefér.

A regisztrált felhasználók kérhetik a „partner”-i kapcsolat hozzáférését, amennyiben szakmai illetve üzleti értelemben hajlandóak valami együttműködésre társaságunkkal. Így még több hasznos anyaghoz (munkát segítő táblázatokhoz, iratokhoz stb.) hozzá juthat.imgkezReméljük partnereink megtalálják az oldalunkon minden szükséges információt.

 

Továbbá várjuk olyan leendő ügyfelek jelentkezését, akik szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, azokkal a jövőben közös sikeres együtt működést alakíthatunk ki, mely során a kapcsolat mindkettő fél számára megelégedetten gyümölcsöző lesz. Az ajánlatkérést már honlapunkon keresztül is kezdeményezheti. 

Ajánlatunk könyvvizsgálói, adószakértői, igazságügyi szakértői feladatok, valamint számviteli szolgáltatások ellátására vonatkozik, valamint azokhoz kapcsolódóan közvetítetten jogi szaktanácsadásra és pénzügyi szaktanácsadásra, valamint informatikai szolgáltatásra. Melyet a Report & Audit Kft. tagjai alkalmazottjai végeznék, illetve amennyiben szükséges munkatársakkal és közreműködő egyéb szakemberekkel vállalkozásokkal együtt szolgáltatnánk.

 
 

imgmotto

 

Társaságunk alapvető mottója a következő Szent Ágostoni idézet:

„Legyen erőm és bátorságom, hogy megváltoztathassam, amin tudok változtatni, türelmem, hogy elviseljem mindazt, amin nem tudok változtatni, és bölcsességem, hogy felismerjem a különbséget a kettő között.”

Szakmai esküm:

"Én, Gyapjas István esküszöm, hogy könyvvizsgálói tevékenységemet a Magyar Köztársaság Alkotmánya, a jogszabályok rendelkezései, a szakmai és etikai követelmények szerint lelkiismeretesen, legjobb tudásom szerint végzem és e tevékenységem során tudomásomra jutott minõsített adatot, hivatásbeli és üzleti titkot megõrzöm."


 Report Audit nevjegykartya

gyapjas istvan nevjegykartya

KONYVVIZSGALAT_fejlec