Regisztráció

Ha regisztrál, hozzáférése lesz a Sazakmai oldal/Tag Zóna védett tartalmaihoz.

A regisztráció többlépéses, pontos menetéről alul talál leírást.


Regisztráció menete

A regisztráció többlépéses.

1. Adja meg belépéshez szükséges adatait. (Név (a valós neve) , Felhasználónév (a rendszer belépésekor használt név), E-mail, Jelszó, Jelszó megerősítése)

2. A megadott e-mail címre fog kapni egy Ellenőrző levelet. A benne található linkkel erősítse meg e-mail címét. (Ha nem találja a levelet, kérem ellenőrízze a spam mappát is.)

3. Az e-mail cím megerősítése után be tud lépni a Tag Zónába a felhasználónevével és jelszava megadásával.

4. A regisztráció véglegesítéséhez meg kell adnia további adatokat.

Két fajta tagság létezik:

  • Regisztrált tagság: hozzáfér a Tag Zóna legtöbb tartalmához és a Fórumhoz.
  • Partner tagság: a regisztrált tagoknak biztosított tartalmakon felül hozzáfér még speciális, csak partnereknek szánt tartalmakhoz

Regisztált tag lehet bárki, a partnerséget viszont kérvényezni kell.

Regisztrált tagság igénylése

Töltse ki a Profil adatokban a piros oldalsávval rendelkező mezőket. Ezek megadása után hozzáfér a Tag Zóna legtöbb tartalmához és a Fórumhoz.

Partner tagság igénylése

Töltse ki a Profil adatokban a kék oldalsávval rendelkező mezőket. Az igénylés elküldése után elbíráljuk kérelmét és néhány napon belül tájékoztatjuk e-mailben. A Partnerség megerősítése után hozzáfér a Tag Zóna összes tartalmához.

Ha a regisztráció során bármi problémája akad, írjon levelet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre